Новости

01.01.11 Поздравления с Новогодними праздниками

15.12.2010 р. № 128/1-542

на № ________ від _______________

Керівникам ВНЗ

Міністерства аграрної політики та продовольства України

Науково-методичний центр аграрної освіти надсилає текст вітання Міністра аграрної політики та продовольства України М.В. Присяжнюка з новорічними святами для розміщення у періодичних виданнях і на сайтах навчальних закладів.

Текст вітання додається.

ДиректорТ.Д. Іщенко

Ткачук

(04577) 41 295

Вітання з новорічними святами

Шановні друзі!

У переддень Нового року та Різдва щиро вітаю професорів, викладачів, працівників навчальних закладів, студентів з цими прекрасними зимовими святами.

Українські різдвяно-новорічні свята своїми коренями сягають у сиву давнину і дуже тісно пов’язані із хліборобськими звичаями та традиціями. Вони невидимим зв’язком єднають нас із незліченним поколінням предків, які мали від найдавніших часів глибоко символічний культ хліба. Наш народ не змогли знищити століттями, бо він має святу місію на цій землі – вирощувати хліб. Усі ми маємо про це пам’ятати, особливо наше студентство, якому у майбутньому збирати щедрі українські врожаї – основу добробуту нашої країни.

Рік, що минає, був для всіх нас непростим, але відповідальним і плідним: наукова, навчальна і виховна діяльність в університетах, коледжах, технікумах проводилася професійно, з натхненням та принесла позитивні результати. Аграрні вищі навчальні заклади зміцнили свої позиції на освітянській ниві. Цим маємо завдячувати кожному члену великого колективу аграрної освіти. Хочу висловити Вам подяку за відданість рідним вишам, щиру зацікавленість і діяльну участь в усіх їх справах. Переконаний, що і в новому році ми всі будемо працювати злагоджено й сумлінно.

З нагоди Нового 2011 року та Різдва Христового сердечно бажаю усім Вам та Вашим родинам щасливо відсвяткувати різдвяно-новорічні свята, почерпнути у них духовної сили, морального і фізичного здоров’я, відчуття єдності української нації та української родини. Бажаю світлої радості та миру у серцях, щастя і благополуччя, подальших успіхів у праці та навчанні! Нехай світло Різдвяної Зорі осяває шлях нашого народу й зміцнює нас усіх у вірі та бажанні працювати на благо України!


З найкращими побажаннями

Міністр аграрної політики

та продовольства України Микола Присяжнюк



...
Подписка
 

Одесса