Імбир в цукрі: користь і протипоказання

Імбир в цукрі – це смачний і вишуканий делікатес. Навіть в сушеному вигляді ця рослина збагачена вітамінами і корисними елементами, необхідними для організма. В такому вигляді він зберігатиметься значно довше, ніж у свіжому. При правильному зберіганні, термін його придатності складає 4 місяці. Ємність має бути пластиковою або скляною, із щільною кришкою. Купити імбир в цукрі за доступною ціною можна на сайті https://do-smaku.com.ua/sukhofrukty/imbir-u-czukri-1kg/.


Користь імбиру в цукрі

Ця рослина містить у своєму складі магній, мідь, марганець, цинк і калій. Багатий на вітаміни імбир ефективно бореться з бактеріями і зміцнює імунітет. Крім того, цей унікальний продукт сприяє:

  • насиченню організма мінералами;

  • налагодженню правильної роботи серцево-судинної системи;

  • очищенню організму від шкідливих токсинів;

  • покращенню мозкової діяльності;

  • прискоренню метаболізму;

  • покращенню процесу перетравлення їжі;

  • позбавленню від слабкості і депресії.

Для того, щоб укріпити волосся і нігті, покращити стан шкіри і зміцнити імунітет, треба купити імбир в цукрі і почати його вживання на регулярній основі. Приємний смак цієї рослини здатен замінити навіть цукерки. Безпечний і смачний смаколик можна їсти дітям для покращення розумової активності. Імбир в цукрі – це чудова альтернатива замінити шкідливий перекус. 

Жінки, на ранніх стадіях вагітності нерідко додають такі ласощі до свого раціону. Імбир в цукрі полегшує симптоми токсикозу, заряджає організм енергією на цілий день і покращує кровообіг.

Протипоказання і калорійність

Дієтологи не рекомендують додавати в раціон імбир в цукрі людям, які намагаються скинути зайву вагу. В свіжому вигляді його можна додавати до страв. Однак цей солодкий смаколик в сушеному вигляді вважається калорійним. 100 г продукту містить до 350 кКал. 

Дехто вживає імбир в цукрі, не відчуваючи дискомфорту для організму. Але надмірне його споживання може стати причиною виникнення:

  • печії;

  • дискомфорту у животі і шлунку;

  • діареї;

  • подразнення ротової порожнини.

Лікарі не радять купувати імбир в цукрі і додавати його до страв жінкам, вагітним на пізніх термінах та людям, які:

  • страждають від гастриту і виразкової хвороби;

  • мають захворювання шлунково-кишкового тракту;

  • вживають ліки, що сприяють пониженню тиску;

  • мають ниркову недостатність і жовчно-кам'яні хвороби.

Імбир в цукрі – це корисний продукт, однак споживати його треба з розумом. Якщо з'їсти цей смаколик натщесерце, або споживати його у надмірних дозах, може з'явитись запаморочення і слабкість. Не можна їсти імбир в цукрі після будь-якого хірургічного втручання. Цей продукт сприяє покращенню кровообігу і може стати причиною поганого згортання крові.

Ціни на імбир в цукрі

Ціни на такі ласощі стартують від 240 грн за 1 кг. Не обов'язково брати цілий кілограм продукту. Можна придбати як 500 г, так і 250 г. Якщо порівнювати ціни на шоколадні цукерки та імбир в цукрі, то вони приблизно однакові. А от користі і вітамінів  в імбирі значно більше.